Chefkonsulent deltidskunder
   
Gør en fuldtidsindsats for vores deltidslandmænd
 
Vi intensiverer på deltidsområdet og søger en chefkonsulent til deltidssegmentet

Vi opruster markant på rådgivningen til deltidslandmænd. Vi søger derfor en ansvarlig chefkonsulent, der brænder for at drive segmentet yderligere frem og skabe synlighed herom sammen med de øvrige medarbejdere i deltidsteamet.
LMO er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale indenfor landbrug.

Stillingen
Du vil få reference til Chef, Økonomi, og arbejdsstedet kan være enten Søften, Horsens eller Viborg efter aftale.
Du vil få ansvaret for og vil være den drivende kraft i at sætte vores deltidskunder i centrum og skabe synlighed samt fremdrift for området.

Det betyder bl.a., at du medvirker til og deltager i udviklingen af produkter og koncepter, der er målrettet til deltidslandmændene. Du har en koordinerende rolle i forhold til de øvrige medarbejdere og afdelinger i virksomheden og skaber i det hele taget motivation og begejstring hos hele deltidsteamet. Du er tovholder på at lave arrangementer, møder og kurser for denne kundegruppe.

Du vil også få din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive indenfor skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling.

Med andre ord, så får du en spændende hverdag med et område, der skal dyrkes, nye kunder, der skal skabes en relation til, faste kunder, der skal plejes, og ikke mindst nytænkning.

Om dig
  • Du har branchekendskab
  • Det vigtigste for os er din indstilling og dit engagement, hvor du viser interesse og indlevelse for kunder i deltidssegmentet
  • Du er funderet i revisionsbranchen og er fagligt godt klædt på. Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring
  • Du er udadvendt og kan drive et projekt
  • Du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen
  • Du tænker i udvikling for både kunden og LMO


Vi tilbyder
Vi tilbyder en interessant stilling i en velfungerende og dynamisk virksomhed.
Du vil opleve gode muligheder for at udvikle dig og gøre en forskel.
Arbejdsmiljøet er professionelt og præget af engagerede kolleger.

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.
Ansøgninger sendt på mail vil ikke komme i betragtning og vil ikke blive besvaret.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om os på www.lmo.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte Chef, Økonomi Leif D. Hansen
på tlf. 2885 6188.

NYT: Tirsdag d. 5. december afholdt LMO med stor succes caféaften i Horsens, hvor 100 deltids- og fritidslandmænd deltog. Arrangementet blev dækket godt i medierne, således sendte både TVSyd og DR P4 sendte live. Læs om arrangementet på Facebook her og se LIVE indslaget fra TVSyd her.