Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Økonomirådgiver
Økonomirådgiver med interesse for regnskab og kunderelationer
Motiveres du af at yde økonomisk rådgivning, der skaber værdi for dine kunder? Trives du med ansvar og daglig kontakt med kunder? Så har du nu muligheden for at blive en del af LMO– en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen.

Vi søger en engageret revisor/rådgiver med økonomisk baggrund til vores afdeling for Regnskab & Skat i Horsens. Afdelingen består af ca. 160 medarbejdere fordelt på flere adresser.
 
Stillingen
Opgaverne i jobbet retter sig primært mod mindre landbrug. Du vil få din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for skat og skatteplanlægning, regnskab og økonomi. Du vil blive udfordret fagligt og personligt, og alt efter de kvalifikationer, du kommer med og den udviklingsvej, du brænder for, får du ansvar for helhedsorienteret rådgivning omkring kunden og kundens virksomhed.

Om dig
Du har en økonomisk eller regnskabsmæssig baggrund. Din uddannelsesmæssige baggrund er revisor, HD, jordbrugsteknolog, skatterevisor eller lignende. Du kan også have stor erfaring som revisorassistent og ambition om at blive rådgiver.
 
Din situationsfornemmelse og dine gode kommunikationsevner giver dig mulighed for at formidle din rådgivning på en måde, så kunderne føler sig trygge og godt vejledt.
 
Du er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kundeorienteret tilgang til stillingen.

3-5 års erfaring er en fordel.

Vi tilbyder
I LMO er vi i front med tværfaglig rådgivning og digitalisering af vores serviceydelser. Derfor vil du også komme til at samarbejde med rådgivere fra andre fagområder end dit eget. Du vil få et selvstændigt ansvar for planlægning og udførelse af opgaverne.

Vi er i alt 430 engagerede medarbejdere i LMO fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Østervrå, Silkeborg og på Samsø. Det tværfaglige fokus prioriteres i LMO, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv.
 
Du kan læse mere om os på www.lmo.dk
 
Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret og ikke komme i betragtning.
 
For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jens Skærlund på tlf. 2441 6688.
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.