Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Skatteekspert
 Skatteekspert
 
 
 
 
Er du klar til ny inspiration, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed i udvikling, hvor fagligheden er i højsædet?
Så søger en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for sin branche en Chefrådgiver til vores team Skat & Selskaber i Viborg eller Søften
.

Stillingen
Dit arbejdsområde vil være mangeartet og udfordrende i forhold til skatteområdet. Du vil indgå i et mindre team, der har det samlede ansvar for skatte- og selskabsrådgivning i hele virksomheden. I Skat & Selskaber får du både dygtige kolleger, spændende opgaver og en vigtig funktion som intern skatteekspert i forhold til virksomhedens økonomikonsulenter.

Dine opgaver vil omfatte
• Skat i relation til landbrug, personbeskatning, virksomhedsordning og etablering samt aktieavance og kursgevinst
• Holde dig ajour med ændringer og ny lovgivning i forhold til skat og indførelse af disse i virksomheden
• Undervisning af konsulenter i afdelingen
• Bistå i skattesager, anmode om bindende svar m.m.
• Holde indlæg ved kundearrangementer
• Mindre portefølje af kunder, der skal serviceres og rådgives inden for skat og skatteplanlægning
• Indgå i rådgivningsteam omkring kunder

Om dig
• Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund med en videregående uddannelse som Cand. Jur., Cand. Merc. Jur. eller Aud., HD eller lignende og sidder måske i en stilling i SKAT eller som ekspert i et revisionshus
• Du skal have en dyb teoretisk viden og gerne flere års praktisk erfaring i arbejdet med skat
• Du har gode kommunikations- og formidlingsevner. Du skal kunne gøre det komplicerede forståeligt
• Du har gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer
• Du skal være struktureret og kunne arbejde under skarpe deadlines. Vedholdende, robust og have gennemslagskraft, samt service-, kunde- og forretningsorienteret

Vi tilbyder
Vi tilbyder en interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. Der vil være gode muligheder for at udvikle dig og gøre en forskel. Arbejdsmiljøet er professionelt og præget af engagerede kolleger. Samtidig vil dit job være selvstændigt med stor fleksibilitet og attraktive ansættelsesvilkår.

Om LMO
Vi er i alt 430 engagerede medarbejdere i LMO fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Viborg, Østervrå, Aars og på Samsø. Det tværfaglige fokus prioriteres i LMO, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv.

Du kan læse mere om os på www.lmo.dk

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.
For yderligere oplysninger er du også velkommen til at kontakte Afdelingsleder, Skat & Selskaber Kirsten Cato Jensen tlf. 5136 1865.
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.