Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Kontorelev med speciale i økonomi og administration
 Kontorelev med speciale i økonomi og administration
Drømmer du om en elevuddannelse i særklasse? Vil du lære, udfordres og have medansvar? Er du frisk – og kan du regne den ud?
Brænder for at arbejde med tal?
 
Så bliv elev i LMO !
 

Til vores Interne Økonomifunktion i Viborg søges en elev indenfor regnskab og administration. Afdelingen består af i alt 9 medarbejdere, hvoraf de 7 er placeret på kontoret i Viborg. Ud over de klassiske discipliner indenfor bogholderi og økonomistyring, vil du ligeledes blive involveret i projekter indenfor Robotics (RPA) og Business Intelligence, samt øvrige projekter der understøtter en moderne økonomifunktion.

Vi tilbyder dig:

  • Gennem hele din 2-årige uddannelsesperiode vil der være fokus på, at du får en god elevtid. Du vil derfor få tilknyttet en mentor, der hjælper og rådgiver dig undervejs i dit daglige arbejde
  • En fri omgangstone præget af humor
  • Et job, hvor det er din lyst og dine evner, der afgør dine muligheder – videreuddannelse og øvrig kompetenceudvikling diskuteres og afstemmes løbende via medarbejdersamtaler
  • Et job hvor du pga. høj ansvarlighed kan udøve stor frihedsgrad
  • Et landsdækkende uddannelsesnetværk med handelsskolen

Du tilbyder os:

  • Du har bestået HHX, finansøkonomeksamen eller lignende uddannelse
  • Du er engageret, har et godt humør og masser af gå-på-mod
  • Du er serviceminded, udadvendt og har lyst til at have kontakt med mange mennesker
  • Du er samarbejds- og teamorienteret
  • Du er systematisk og målrettet i dit arbejde samt vant til at arbejde under travle forhold, hvor især månedsafslutningerne kan være hektiske.

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. 

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. 

For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte CFO Morten Hjort Nielsen på tlf. 25636962.

Vi ser frem til at høre fra dig!

OM LMO
Vi er i alt ca. engagerede 430 medarbejdere i LMO fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Østervrå og på Samsø. Det tværfaglige fokus prioriteres i LMO, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv. LÆS MERE OM LMO HER
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.