Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Økonomikonsulent til LMO i Horsens
 Økonomikonsulent til  LMO i Horsens
Trives du med ansvar og daglig kontakt med kunder? Søger du et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og dygtige kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af LMO – en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen.

LMO er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale inden for landbrug, og vi søger en engageret økonomikonsulent til vores afdeling for Regnskab & Skat i Horsens. Afdelingen består af ca. 160 medarbejdere fordelt på flere adresser.

Stillingen
Dit arbejdsområde er rådgivning inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du vil blive udfordret fagligt og personligt, og alt efter de kvalifikationer du kommer med, og den udviklingsvej du brænder for, får du ansvar for rådgivning hele vejen rundt om kundens virksomhed. Du får en spændende kundeportefølje, der vil udfordre dig fagligt og personligt.

Vores forretningsstrategi er at udnytte kompetencerne på tværs af rådgivningsområderne, så vores kunder til enhver tid oplever, at vi leverer en bredt funderet rådgivning, der udvikler netop deres virksomhed.

Om dig
Du har en økonomisk eller regnskabsmæssig baggrund og har forståelse for tal. Du trives med et udadvendt job – ofte ude hos kunderne. Din situationsfornemmelse og dine gode kommunikationsevner giver dig mulighed for at formidle i øjenhøjde, så kunderne føler sig trygge og godt vejledt.

Du brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen.

Din uddannelsesmæssige baggrund er skatterevisor, HD, cand.merc.aud., cand.oecon. eller lignende. Minimum 2-3 års erfaring er at foretrække.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. Du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer. Vi prioriterer din udvikling og tager dine forslag og synspunkter seriøst.
I LMO er vi i front med tværfaglig rådgivning og digitalisering af vores serviceydelser, og du vil derfor også komme til at samarbejde med rådgivere fra andre fagområder end dit eget.

Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor nogle dygtige men også krævende kunder. Der er høj grad af selvstændighed i stillingen.

Om LMO
Du bliver en del af et spændende læringsmiljø i en topmoderne rådgivningsvirksomhed. Vi er i alt ca. 430 engagerede medarbejdere i LMO fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Østervrå og på Samsø. Det tværfaglige fokus prioriteres i LMO, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv.

Du kan læse mere om os på www.lmo.dk

Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.
 
Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke komme i betragtning og vil ikke blive besvaret.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingschef Jens Skærlund på tlf. 2441 6688.
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.