Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Journalist
Journalist
Journalist • Politik • Landbrug

Brænder du for journalistik og for at præge udviklingen i dansk landbrug? Har du lyst til at være sparringspartner og understøtte de lokale landbo- og familiebrugsforeninger og formænd i at komme ud med deres budskab og sætte dagsordnen? Kan du fortælle en historie, så folk sætter kaffen fra sig?

Stillingen
Med reference til sekretariatslederen af Foreningssekretariatet i LMO er den primære opgave at rådgive og understøtte foreningerne bag LMO og deres formænd i at håndtere presse- og mediedækning. Desuden er det en væsentlig opgave at medvirke ved en dynamisk kommunikation med foreningernes medlemmer.

Du skal
• hjælpe med at synliggøre foreningerne overfor nuværende og potentielle medlemmer samt påvirke de politiske beslutningsprocesser
• hjælpe formændene for foreningerne i deres løbende pressedækning
• synliggøre det lokale foreningsarbejde
• komme ud med de gode historier
• kunne anvende alle medier til at få dine budskaber ud
 

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, men kan hente faglig sparring og inspiration fra kolleger i hele LMO.

Arbejdsstedet vil fortrinsvis være i Søften ved Aarhus. Det må dog påregnes, at der er møder og arbejdsopgaver i alle LMO’s huse samt ude i landet og egen bil er derfor en nødvendighed.

Om dig
Vi forventer du er journalist eller kommunikationsuddannet med ideer og lethed i blyanten.
Du ved, hvordan man bygger en historie op og gør den interessant for andre – også for journalister.
Det er vigtigt, at du har lyst og evner til at indgå i mange relationer med foreningernes formænd, presse, interesseorganisationer, myndigheder, kolleger mv.
Det er vigtigt, du er selvkørende og proaktiv og dermed kan søge og finde historierne.
Du har politisk tæft og gerne erfaring fra arbejde i politisk ledede organisationer.

Vi tilbyder
Et fagligt inspirerende miljø med 400 medarbejdere, som hver især besidder en specialviden indenfor landbrugsproduktion/-rådgivning, så vi tilsammen kan give dig faglig sparring inden for alt om landbrug.
Har du evnerne og ideerne, får du indflydelse og lov til at føre dem ud i livet.
 
Ansøgning
Er du klar til et alsidigt job med høj faglighed? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret og ikke komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte sekretariatsleder Jørgen Skov Nielsen på tlf. 25185693.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om LMO og Foreningssekretariatet
Du kan læse mere om os på www.lmo.dk.
Følgende foreninger står bag Foreningssekretariatet
Landboforeningen Midtjylland, Østjysk Landboforening, Landboforeningen Odder-Skanderborg, Landboforeningen Kronjylland, Vejle-Fredericia Landboforening, Østjydsk Familielandbrug og Familielandbruget MIDT-Jylland. Foreningerne har i alt cirka 4.000 medlemmer. 
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.