Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver
Løn- og HR-rådgiver

Har du styr på regler omkring løn og ansættelse? Trives du med kundekontakt, og motiveres du af at levere gode resultater til kunden og din arbejdsplads?

 Så er du måske vores nye løn- og HR-rådgiver hos Velas - arbejdsstedet er enten Søften eller Vissenbjerg.

Jobprofil

Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde og har som mål at levere kvalitet og god service med udgangspunkt i vores kunder. Vores opgaver omfatter almene lønopgaver omkring beregning og udbetaling af løn, administration af feriepenge, årsopgørelser og skattekort for udenlandske medarbejdere, diverse indberetninger, samt rådgivning af vores kunder inden for samme områder.

Derudover servicerer vi vores kunder med hjælp til udarbejdelse af refusionsansøgninger, orlovsydelser, uddannelsesaftaler, anmeldelse af arbejdsskaber, overenskomster, og diverse ansættelsesretlige forhold i forbindelse med ansættelser og afskedigelser. Vi ønsker løbende at udvikle vores løn- og HR-rådgivning med fokus på vores kunders behov, så forandringsparathed og nytænkning i opgaverne er et must.

Personprofil

Du er en holdspiller med et godt humør, og du kan håndtere flere bolde ad gangen uden at miste overblikket. Du kan arbejde struktureret, prioritere og er vant til en professionel håndtering af deadlines. Du kan lide at arbejde med kunder og har et naturligt servicegen. Du deltager gerne i udvikling af nye arbejdsmetoder og opgaver i samarbejde med kollegaer og ledelse.

Du har en relevant uddannelse, og du er rutineret bruger af MS-Office. Det er et krav, at du har en solid praktisk erfaring med sagsbehandling på lønområdet, samt et indgående kendskab til det personalejuridiske område. Det er essentielt, at du kan lide de udfordringer, der følger med administration af love og regler på dette område. 

Vi tilbyder

  • fleksible arbejdsvilkår og frihed under ansvar
  • en uhøjtidelig omgangstone og en forandringsparat hverdag
  • mulighed for at være med til at præge den fremtidige udvikling af lønfunktionen
  • mulighed for fortsat faglig og personlig udvikling i form af både kurser og opgaver
  • individuel løn efter kvalifikationer

Om Velas
Vi er i alt ca. 550 engagerede medarbejdere i Velas fordelt på kontorer i Søften, Horsens, Vissenbjerg, Viborg, Østervrå, Aars, Samsø og Ærø. Det tværfaglige fokus prioriteres i Velas, og vores tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne rådgivning og service i topklasse. Du kan læse mere om os på www.velas.dk

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.  Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Skriv i din ansøgning om du søger jobbet i Søften eller Vissenbjerg. Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. 

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Kirstine Fuglsang
, tlf. 2294 4131.