Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Økonomiske rådgivere til LMO Aars og Viborg

Assist Consult søger økonomiske rådgivere til LMO i Aars og Viborg

Trives du med ansvar og daglig kontakt med kunder? Søger du et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og dygtige kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af LMO – en af landets største rådgivningsvirksomheder i landbrugsbranchen

 

LMO er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med speciale inden for landbrug og de søger en engageret økonomirådgiver til deres afdelinger i Aars og Viborg. I LMO arbejder man sammen som et team og på tværs af alle huse om at rådgive og servicere kunderne optimalt.

 

De søger nogle proaktive kollegaer med flair for at danne gode kunderelationer og mod på at skabe resultater sammen med dine kolleger.

 
I LMO har man fokus på det hele meneske og på at skabe en spændende hverdag med motivation og trivsel. 

 

Om jobbet

Dit arbejdsområde er rådgivning inden for skat og skatteplanlægning, regnskabsmæssige forhold, optimering af indtjening og forretningsudvikling. Du vil blive udfordret fagligt og personligt af en spændende kundeportefølje, og du får ansvar for rådgivning hele vejen rundt om kundens virksomhed.

 

Om dig

Du har en økonomisk eller regnskabsmæssig baggrund og har forståelse for tal. Du trives med et udadvendt job – ofte ude hos kunderne. Din situationsfornemmelse og dine gode kommunikationsevner giver dig mulighed for at formidle i øjenhøjde, så kunderne føler sig trygge og godt vejledt.

 

Du brænder for at yde rådgivning og sparring, er udadvendt, positiv og entusiastisk, og du har en kunde- og forretningsorienteret tilgang til stillingen. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er skatterevisor, HD, cand.merc.aud., cand.oecon., jordbrugsteknolog eller lignende. Du har minimum 2-3 års erfaring fra en lignende rådgivningsvirksomhed eller f.eks. fra revisionsbranchen. 

 

LMO tilbyder

Hos LMO får du en udfordrende og interessant stilling i en velfungerende virksomhed med korte beslutningsveje. De prioriterer din udvikling, og du får opgaver, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer. Du vil opleve en afvekslende hverdag, hvor dine kompetencer vil blive sat i spil overfor nogle dygtige men også krævende kunder. Der er høj grad af selvstændighed i stillingen og fleksible arbejdsvilkår.

 

I LMO lægger de vægt på tværfaglig rådgivning, og du vil komme til at samarbejde med rådgivere fra andre fagområder end dit eget. De er ambitiøse og i front med digitalisering af vores serviceydelser,

 

Om LMO

Du bliver en del af et spændende læringsmiljø i en topmoderne rådgivningsvirksomhed. Hos LMO er der i alt ca. 430 engagerede medarbejdere  fordelt på kontorer i Aars, Søften, Horsens, Viborg, Østervrå og på Samsø. Det tværfaglige fokus prioriteres i LMO, og deres tætte samarbejde afdelingerne imellem sikrer kunderne en nem adgang til kvalificeret landbrugsfaglig rådgivning, juridisk assistance, mæglerbistand, arbejdsmiljø mv.

 

Du kan læse mere om LMO på www.lmo.dk

 
Ansøgning
Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor.

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke komme i betragtning og vil ikke blive besvaret.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.
 
For yderligere oplysninger om stillingerne er du velkommen til at kontakte Assist Consult Steen Jakobsen Tlf. 25185710
Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.