Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Driftsleder til "FÆVEJLE" Trustrup på Djursland
Historiske "FÆVEJLE" på Djursland søger ny driftsleder
Hvis du trives med at tage ansvar og selvstændige beslutninger er der en spændende driftsleder stilling ledig på historiske ”FÆVEJLE” på Djursland
Brænder du for at tage ansvar og selv at træffe beslutningerne? Kan du planlægge din egen arbejdsdag og derigennem være med til at sikre optimal udnyttelse af kapaciteten? Vil du være med til at påvirke resultaterne og hvordan vi når i mål?
Om dig:

Du har stor erfaring med pasning af grise? Din baggrund vil typisk være driftsleder, tidligere selvstændig eller har arbejdet mange år indenfor branchen. Vigtigst af alt interesserer du dig for grise og jobbet.
 
Du trives med at holde styr på rutinerne og få opgaverne løst. Du har en interesse i dine kolleger, er god til at lære fra dig og skabe motivation og trivsel. Vi forventer at du som person er initiativrig og positiv, med et godt drive, og at fleksibilitet og hjælpsomhed er helt naturligt for dig. Vores omgangstone er helt uformel og vores humør højt og det skal du naturligvis matche.
 Om FÆVEJLE:

Hovedgården er ”Fævejle” og er beliggende ved Trustrup på Djursland. Vi har yderligere produktion på de omkringliggende gårde Døvmark og Damgård.

Vi producerer årligt 55.000 slagtesvin

Det er vigtigt for os at være en spændende arbejdsplads hvor sammenholdet er stort. Vi har derfor spiseordning med fælles spisning om morgenen samt til frokost. Vi har desuden flere årlige sociale arrangementer, med de omkringliggende gårde, hvor vi griner lidt af og med hinanden.
 
Vi er et samlet team på 5 personer på ”Fævejle”

Vi arbejder fra mandag til torsdag fra kl. 07.00 -16.00 og fredag fra 7.00 til 13.00 samt hver 4. weekend.

Du skal kunne forstå og tale dansk

Attraktive og ordnede arbejdsforhold – vi kan hjælpe dig med bolig.
God løn gives til den rette person med de rette kvalifikationer.
 
Jobstart: Hurtigst muligt
 
Interesseret?
Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret og ikke komme i betragtning.
 
For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte Jens Hjort Jensen tlf. 23250876 eller send en ansøgning på faevejle@dlgtele.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig.
 


Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.