Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.
Kontorelev med speciale i Økonomi
 Kontorelev med speciale i økonomi

Drømmer du om en elevuddannelse i særklasse?
Vil du lære, udfordres og have medansvar?
Er du frisk – og kan du regne den ud?
Brænder for at arbejde med tal?

Så bliv elev i TJEK
TJEK har over 1.000 kunder, og vi har mange års erfaring med at yde rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder (handels-, service-, industri- og håndværksvirksomheder). Vi er 46 medarbejdere fordelt på 3 kontorer. Vi oplever et stigende antal kunder, og vi søger derfor en elev indenfor bogholderi til vores kontor i Søften. Du vil blive elev i afdelingen, hvor vi varetager det fulde bogholderi for kæder indenfor detailbranchen.
 
Vi tilbyder dig
  • Igennem hele din 2-årige uddannelsesperiode vil der være fokus på, at du får en god elevtid. Du vil derfor få tilknyttet en mentor, der hjælper og rådgiver dig undervejs i dit daglige arbejde
  • En fri omgangstone præget af humor
  • Et job, hvor det er din lyst og dine evner, der afgør dine muligheder – videreuddannelse og øvrig kompetenceudvikling diskuteres og afstemmes løbende via medarbejdersamtaler
  • Et job hvor du pga. høj ansvarlighed kan udøve stor frihedsgrad
  • Et landsdækkende uddannelsesnetværk med handelsskolen

Du tilbyder os

  • Du er engageret, har et godt humør og masser af gå-på-mod
  • Du er serviceminded, udadvendt og har lyst til at have kontakt med mange mennesker
  • Du er samarbejds- og teamorienteret
  • Du er systematisk og målrettet i dit arbejde samt vant til at arbejde under travle forhold, hvor især i 1. halvår kan være hektisk.

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt relevante bilag ved at klikke på ”Søg jobbet” nedenfor. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes løbende, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat. 

For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte Partner Karina Rosenmejer Theil på tlf. 2999 5723.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 


Dette stillingsopslag er udløbet. Tryk her for at se joblisten.